Sulmi kibernetik, qeveria: Të dhënat janë të mbrojtura, sistemet nuk janë prekur

Publikuar më: 18/7/2022, ora 13:18

Sulmi kibernetik, qeveria: Të dhënat janë të mbrojtura, sistemet nuk janë prekur

Publikuar më: 18/7/2022, ora 13:18

Kryeministria njoftoi paraditen e së hënës se sulmi kibernetik që ka prekur platformat qeveritare ka nisur që të premten në mesditë, por falë izolimit të infrastrukturës dhe sistemeve është bërë e mundur që të garantohet mbrojtja e të dhënave.

Sulmi kibernetik, qeveria: Të dhënat janë të mbrojtura, sistemet nuk janë prekur

Publikuar më: 18/7/2022, ora 13:18

Kryeministria njoftoi paraditen e së hënës se sulmi kibernetik që ka prekur platformat qeveritare ka nisur që të premten në mesditë, por falë izolimit të infrastrukturës dhe sistemeve është bërë e mundur që të garantohet mbrojtja e të dhënave.