Sulmi kibernetik, Rama: U orkestrua dhe u sponsorizua nga Irani. Ndërpresim marrëdhëniet diplomatike

Publikuar më: 7/9/2022, ora 12:11

Sulmi kibernetik, Rama: U orkestrua dhe u sponsorizua nga Irani. Ndërpresim marrëdhëniet diplomatike

Publikuar më: 7/9/2022, ora 12:11

Kryeministri Edi Rama bëri të ditur, këtë të mërkurë, se sulmi kibernetik ndaj institucioneve shqiptare ka ardhur nga Irani. Për këtë arsye, Rama njofton se ka vendosur me efekt te menjëhershëm ndërprerjen e marrëdhënieve diplomatike me Republikën Islamike te Iranit.

Sulmi kibernetik, Rama: U orkestrua dhe u sponsorizua nga Irani. Ndërpresim marrëdhëniet diplomatike

Publikuar më: 7/9/2022, ora 12:11

Kryeministri Edi Rama bëri të ditur, këtë të mërkurë, se sulmi kibernetik ndaj institucioneve shqiptare ka ardhur nga Irani. Për këtë arsye, Rama njofton se ka vendosur me efekt te menjëhershëm ndërprerjen e marrëdhënieve diplomatike me Republikën Islamike te Iranit.