“Sulmi kibernetik shkatërroi të dhënat”, SHBA mbështet Shqipërinë: Do marrim masa kundër Iranit

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:03

“Sulmi kibernetik shkatërroi të dhënat”, SHBA mbështet Shqipërinë: Do marrim masa kundër Iranit

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:03

Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbështesin vendimin e Shqipërisë për shkëputjen e marrëdhënieve diplomatike me Iranin. Me anë të një deklarate, Shtëpia e Bardhë shpreh dënimin më të fuqishëm për sulmin kibernetik ndaj vendit tonë, aleat në NATO, dhe kërkon që regjimi I Teheranit të mbahet përgjegjës për këtë ngjarje të paprecedentë.

“Sulmi kibernetik shkatërroi të dhënat”, SHBA mbështet Shqipërinë: Do marrim masa kundër Iranit

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:03

Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbështesin vendimin e Shqipërisë për shkëputjen e marrëdhënieve diplomatike me Iranin. Me anë të një deklarate, Shtëpia e Bardhë shpreh dënimin më të fuqishëm për sulmin kibernetik ndaj vendit tonë, aleat në NATO, dhe kërkon që regjimi I Teheranit të mbahet përgjegjës për këtë ngjarje të paprecedentë.