Sulmi kibernetik vetëm nga Irani? Ekspertët sugjerojnë kujdes tek tatimet, doganat dhe energjia

Publikuar më: 12/9/2022, ora 19:55

Sulmi kibernetik vetëm nga Irani? Ekspertët sugjerojnë kujdes tek tatimet, doganat dhe energjia

Publikuar më: 12/9/2022, ora 19:55

Hakimi i sistemit TIMS vërtetoi edhe një herë sa të cenueshme janë sistemet online në Shqipëri. Sipas Microsoft, sulmi u zhvillua nga 4 grupe hakerash të lidhur me Ministrinë e Inteligjencës së Iranit. Komuniteti shqiptar i ekspertëve të sigurisë kibernetike ngre dyshimet se pas sulmit fshihen edhe shtete të tjera.

Sulmi kibernetik vetëm nga Irani? Ekspertët sugjerojnë kujdes tek tatimet, doganat dhe energjia

Publikuar më: 12/9/2022, ora 19:55

Hakimi i sistemit TIMS vërtetoi edhe një herë sa të cenueshme janë sistemet online në Shqipëri. Sipas Microsoft, sulmi u zhvillua nga 4 grupe hakerash të lidhur me Ministrinë e Inteligjencës së Iranit. Komuniteti shqiptar i ekspertëve të sigurisë kibernetike ngre dyshimet se pas sulmit fshihen edhe shtete të tjera.