Sulmi kibernetik, Yuri Kim: Kur miku ynë është në sulm, SHBA do të reagojë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 15:05

Sulmi kibernetik, Yuri Kim: Kur miku ynë është në sulm, SHBA do të reagojë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 15:05

Yuri Kim foli edhe për reagimin e Shqipërisë ndaj Iranit, i cili sipas qeverisë shqiptare, qëndronte pas sulmeve kibernetike të pak ditëve më parë. “Më lejoni për të theksuar rëndësinë e veprimit që është ndërmarrë kundër sulmit kibernetik ndaj Shqipërisë. Ne kemi parë deklaratën e Ramës këtë mesditë. Shtëpia e Bardhë është përgjigjur menjëherë dhe me forcë. Duhet të jetë absolutisht e qartë, kur miku ynë, aleati ynë është në sulm, SHBA do të ndërmarrin veprime”, u shpreh Yuri Kim.

Sulmi kibernetik, Yuri Kim: Kur miku ynë është në sulm, SHBA do të reagojë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 15:05

Yuri Kim foli edhe për reagimin e Shqipërisë ndaj Iranit, i cili sipas qeverisë shqiptare, qëndronte pas sulmeve kibernetike të pak ditëve më parë. “Më lejoni për të theksuar rëndësinë e veprimit që është ndërmarrë kundër sulmit kibernetik ndaj Shqipërisë. Ne kemi parë deklaratën e Ramës këtë mesditë. Shtëpia e Bardhë është përgjigjur menjëherë dhe me forcë. Duhet të jetë absolutisht e qartë, kur miku ynë, aleati ynë është në sulm, SHBA do të ndërmarrin veprime”, u shpreh Yuri Kim.