Sulmi me shigjeta në Norvegji, autori u konvertua në mysliman

5 persona u vranë dhe 2 të tjerë u plagosën në një sulm me shigjeta në qytetin e Kongsberg në Norvegji. Autori është një danez i konvertuar ne mysliman, i cili dyshohet te jete radikalizuar.