Sulmi ndaj qendrës tregtare, Zelenski: Akt i rëndë terrorist, liderët botërorë flasin për krim lufte

Publikuar më: 28/6/2022, ora 12:16

Sulmi ndaj qendrës tregtare, Zelenski: Akt i rëndë terrorist, liderët botërorë flasin për krim lufte

Publikuar më: 28/6/2022, ora 12:16

Një prej akteve më të rënda terroriste në historinë e Evropës. Presidenti Volodimir Zelenski denoncon me këto fjalë sulmin me rakete ndaj një qendre tregtare në qytetin e Kremenchuk në Ukrainën qëndrore dhe i bëri thirrje komunitetit ndërkombëtar të ndalë terrorin rus. Rreth 1 mijë persona gjendeshin në godinë në momentin kur ajo u bë shënjestër e zjarrit rus. 18 qytetarë janë konfirmuar të vdekur e mbi 59 të tjerë raportohen si të plagosur, por autoritetet druhen se bilanci do të rritet.

Sulmi ndaj qendrës tregtare, Zelenski: Akt i rëndë terrorist, liderët botërorë flasin për krim lufte

Publikuar më: 28/6/2022, ora 12:16

Një prej akteve më të rënda terroriste në historinë e Evropës. Presidenti Volodimir Zelenski denoncon me këto fjalë sulmin me rakete ndaj një qendre tregtare në qytetin e Kremenchuk në Ukrainën qëndrore dhe i bëri thirrje komunitetit ndërkombëtar të ndalë terrorin rus. Rreth 1 mijë persona gjendeshin në godinë në momentin kur ajo u bë shënjestër e zjarrit rus. 18 qytetarë janë konfirmuar të vdekur e mbi 59 të tjerë raportohen si të plagosur, por autoritetet druhen se bilanci do të rritet.