Sulmi në e-Albania, Rama: Dyshojmë te dy shtete, u përfshi edhe NATO

Publikuar më: 20/7/2022, ora 19:02

Sulmi në e-Albania, Rama: Dyshojmë te dy shtete, u përfshi edhe NATO

Publikuar më: 20/7/2022, ora 19:02

Kryeministri Edi Rama tha se pas sulmit kibernetik ndaj sistemit të e-Albania-s fshihet një shtet dhe jo një grup hakerash të zakonshëm. Edhe pse nuk i përmendi me emër, Rama tha se sulmi ishte i sofistikuar dhe për të mbrojtur sistemin u përfshi edhe NATO.

Sulmi në e-Albania, Rama: Dyshojmë te dy shtete, u përfshi edhe NATO

Publikuar më: 20/7/2022, ora 19:02

Kryeministri Edi Rama tha se pas sulmit kibernetik ndaj sistemit të e-Albania-s fshihet një shtet dhe jo një grup hakerash të zakonshëm. Edhe pse nuk i përmendi me emër, Rama tha se sulmi ishte i sofistikuar dhe për të mbrojtur sistemin u përfshi edhe NATO.