“Survivor Games”, “Crossfit” shpall kampionët për të katërtin vit

“Survival games”, lojërat e të mbijetuarve shpallen për tretin vit me radhë sportistët më të përgatitur, më rezistentë, më të shkathët dhe mbi të gjitha më të fortët në kryeqytet.