Synimi i perfeksionit përmes kirurgjisë, edhe shqiptarët pjesë e trendit global

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 09:37

Synimi i perfeksionit përmes kirurgjisë, edhe shqiptarët pjesë e trendit global

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 09:37

Sakrificat e bukurisë, datojnë shekuj më parë, që në Kinën e lashtë por televizioni dhe media sociale, i dhanë një tjetër dimension ndërhyrjeve kirurgjikale. Me kalimin nga “ekskluziviteti” i VIP-ave te të gjithë të interesuarit, duket se ndërhyrjet estetike në Shqipëri janë tanimë një praktikë normale edhe në vendin tonë. Para një dekade, operacionet plastike në Shqipëri konsideroheshin të rralla, të shtrenjta, dhe të rrezikshme. Për to flitej pak dhe ishin një luks që mund tja lejonin vetes pak persona. Por me zhvillimet e mjekësisë dhe teknologjisë, procedura të tilla u lehtësuan aq shumë, sa mund të bëhej botoks dhe më pas njerëzit të shkonin menjëherë në zyrë.

Synimi i perfeksionit përmes kirurgjisë, edhe shqiptarët pjesë e trendit global

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 09:37

Sakrificat e bukurisë, datojnë shekuj më parë, që në Kinën e lashtë por televizioni dhe media sociale, i dhanë një tjetër dimension ndërhyrjeve kirurgjikale. Me kalimin nga “ekskluziviteti” i VIP-ave te të gjithë të interesuarit, duket se ndërhyrjet estetike në Shqipëri janë tanimë një praktikë normale edhe në vendin tonë. Para një dekade, operacionet plastike në Shqipëri konsideroheshin të rralla, të shtrenjta, dhe të rrezikshme. Për to flitej pak dhe ishin një luks që mund tja lejonin vetes pak persona. Por me zhvillimet e mjekësisë dhe teknologjisë, procedura të tilla u lehtësuan aq shumë, sa mund të bëhej botoks dhe më pas njerëzit të shkonin menjëherë në zyrë.