“Syri i Sheganit” kap grabitësit e bankës, zbulohet dhe një shtëpi bari

Publikuar më: 5/6/2022, ora 13:41

“Syri i Sheganit” kap grabitësit e bankës, zbulohet dhe një shtëpi bari

Publikuar më: 5/6/2022, ora 13:41

Policia e Shkodrës finalizoi me sukses operacionin “Syri i Sheganit” gjatë së cilit u arrestuan autorët e grabitjes së një banke të nivelit të dytë në Koplik, si dhe u zbulua një shtëpi e përshtatur për kultivimin e bimëve narkotike.

“Syri i Sheganit” kap grabitësit e bankës, zbulohet dhe një shtëpi bari

Publikuar më: 5/6/2022, ora 13:41

Policia e Shkodrës finalizoi me sukses operacionin “Syri i Sheganit” gjatë së cilit u arrestuan autorët e grabitjes së një banke të nivelit të dytë në Koplik, si dhe u zbulua një shtëpi e përshtatur për kultivimin e bimëve narkotike.