Tabaku: Komisioni i Venecias e mendon njësoj si opozita çështjen e pronave

Jorida Tabaku deklaroi të premten se “Komisioni i Venecias ndan të njëjtin opinion si opozita: çdo ligj për pronën i kësaj qeverie është kundër pronarëve dhe në shkelje të të drejtave të njeriut”.