Tabaku: KQZ ka kryer një krim zgjedhor – A2

Tabaku: KQZ ka kryer një krim zgjedhor

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku, ka deklaruar në Ditari në A2 CNN se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) “ka kryer një krim zgjedhor dhe ka manipuluar rezultatin”.