Tabaku: Në partinë time e vetmja alternativë është sulmi ndaj atij që mendon ndryshe

Publikuar më: 4/11/2022, ora 21:50

Tabaku: Në partinë time e vetmja alternativë është sulmi ndaj atij që mendon ndryshe

Publikuar më: 4/11/2022, ora 21:50

“Nuk e konceptoj dot që në partinë time mendimi ndryshe të sulmohet dhe nuk e konceptoj dot që në partinë time në 2022 të jemi me të vetmen alternativë të sulmit të atij që mendon ndryshe, për interes personal, duke anashkaluar interesin kryesor”. Këtë mesazh përcolli deputetja demokrate Jorida Tabaku në Intervistën me Merita Hakjan, kur u pyet për situatën që po kalon Partia Demokratike 6 muaj para zgjedhjeve lokale.

Tabaku: Në partinë time e vetmja alternativë është sulmi ndaj atij që mendon ndryshe

Publikuar më: 4/11/2022, ora 21:50

“Nuk e konceptoj dot që në partinë time mendimi ndryshe të sulmohet dhe nuk e konceptoj dot që në partinë time në 2022 të jemi me të vetmen alternativë të sulmit të atij që mendon ndryshe, për interes personal, duke anashkaluar interesin kryesor”. Këtë mesazh përcolli deputetja demokrate Jorida Tabaku në Intervistën me Merita Hakjan, kur u pyet për situatën që po kalon Partia Demokratike 6 muaj para zgjedhjeve lokale.