Tabaku: Para se të japë urdhra në Shkup e Beograd, Rama të fillojë të punojë në Shqipëri

Publikuar më: 24/6/2022, ora 21:29

Tabaku: Para se të japë urdhra në Shkup e Beograd, Rama të fillojë të punojë në Shqipëri

Publikuar më: 24/6/2022, ora 21:29

“Kryeministri, së pari, duhet të fillojë të punojë këtu, para se të shkojë të japë urdhra në Shkup e në Beograd. Diskutimi që ai bën sot, diskutimi që ai shkon në Kiev, diskutimi që ai sulmon, diskutimi që ai do të jetë i pari. Nëse e shohim, nuk sulmon kryeministri e presidenti i Maqedonisë së Veriut aq sa sulmon Rama, çështja është mes tyre”. Kështu u shpreh në “Intervistë me Merita Haklaj” Jorida Tabaku, kryetare e Këshillit të Integrimit Europian, teksa foli për negociatat dhe reagimet e kryeministrit Rama gjatë samitit të Brukselit.

Tabaku: Para se të japë urdhra në Shkup e Beograd, Rama të fillojë të punojë në Shqipëri

Publikuar më: 24/6/2022, ora 21:29

“Kryeministri, së pari, duhet të fillojë të punojë këtu, para se të shkojë të japë urdhra në Shkup e në Beograd. Diskutimi që ai bën sot, diskutimi që ai shkon në Kiev, diskutimi që ai sulmon, diskutimi që ai do të jetë i pari. Nëse e shohim, nuk sulmon kryeministri e presidenti i Maqedonisë së Veriut aq sa sulmon Rama, çështja është mes tyre”. Kështu u shpreh në “Intervistë me Merita Haklaj” Jorida Tabaku, kryetare e Këshillit të Integrimit Europian, teksa foli për negociatat dhe reagimet e kryeministrit Rama gjatë samitit të Brukselit.