Tabaku: Rasti Tahiri, ditë e zezë për drejtësinë

Jorida Tabaku, anëtare e Kryesisë së Partisë Demokratike, deklaroi se “rasti Tahiri ishte një “shoë” i madh dhe një ditë e zezë për drejtësinë”.