Tabaku: Shqipëria penalizoi Maqedoninë e Veriut, Rama përgjegjës

Jorida Tabaku, ish-deputete e PD-së, u shpreh në A2 se Shqipëria pengoi edhe Maqedoninë e Veriut për hapjen e negociatave dhe për këtë, ajo theksoi se është Edi Rama përgjegjës.

Kjo qeveri, tha Tabaku, e ka çuar vendin në regres që në momentin që ka ardhur në pushtet.