Tajani fton Kurtin dhe Vuçiçin në Romë, Italia merr në dorë dialogun: Nuk duhet të ketë më luftë

Publikuar më: 22/11/2022, ora 19:25

Tajani fton Kurtin dhe Vuçiçin në Romë, Italia merr në dorë dialogun: Nuk duhet të ketë më luftë

Publikuar më: 22/11/2022, ora 19:25

Italia porosit Kosovën dhe Serbinë që të mos përshkallëzojnë deri në luftë në tensionet për targat, teksa mori drejtimin e dialogut. Ministri i Jashtëm, Antonio Tajani, dhe ai i Mbrojtjes, Guido Crosetto vizituan Beogradin dhe Prishtinën, duke ftuar liderët e dyja vendeve për një takim në Romë.

Tajani fton Kurtin dhe Vuçiçin në Romë, Italia merr në dorë dialogun: Nuk duhet të ketë më luftë

Publikuar më: 22/11/2022, ora 19:25

Italia porosit Kosovën dhe Serbinë që të mos përshkallëzojnë deri në luftë në tensionet për targat, teksa mori drejtimin e dialogut. Ministri i Jashtëm, Antonio Tajani, dhe ai i Mbrojtjes, Guido Crosetto vizituan Beogradin dhe Prishtinën, duke ftuar liderët e dyja vendeve për një takim në Romë.