“Taken”, filmi që i dha jetë fushatës për turizmin

Në studiot e A2, “polici” Florian Binaj dhe koordinatorja e projektit Blerina Ago, përshkruajnë synimet e fushatës “Taken by Albania”, që i përgjigjet në formë parodie filmit holliwoodian që krijoi një stereotip për shqiptarët.