Takim me kandilin gjigant në mes të detit

Një kandil gjigant, me përmasat e njeriut, është kapur nga kamerat në brigjet juglindore të Anglisë. Krijesa e mbiquajtur kandili “fuçi”, u filmua nga biologia Lizzie Daly, e cila e quajti takimin një përvojë që e la pa frymë. Kandilat fuçi zakonisht arrijnë deri në 1 metër gjatësi dhe peshojnë 25 kilogramë, ndërsa kandili i filmuar ishte mbi 1,5 metra i gjatë.