Takim me Veselin dhe Limajn, Haradinaj bën ironi: Do të flasim për ngrohjen globale!

Publikuar më: 29/7/2019, ora 15:57

Takim me Veselin dhe Limajn, Haradinaj bën ironi: Do të flasim për ngrohjen globale!

Publikuar më: 29/7/2019, ora 15:57

Kryeministri i dorëhequr i Kosovës, Ramush Haradinaj, kërkon që sa më parë të caktohet një datë për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Për këtë çështje, ai njoftoi se do të takohet me partnerët që ka qeverisur deri më tani.

Takim me Veselin dhe Limajn, Haradinaj bën ironi: Do të flasim për ngrohjen globale!

Publikuar më: 29/7/2019, ora 15:57

Kryeministri i dorëhequr i Kosovës, Ramush Haradinaj, kërkon që sa më parë të caktohet një datë për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Për këtë çështje, ai njoftoi se do të takohet me partnerët që ka qeverisur deri më tani.