Takimi i dy kuvendeve, bashkëpunimi politik dhe ekonomik i Shqipërisë dhe Kosovës

Publikuar më: 28/11/2022, ora 14:20

Takimi i dy kuvendeve, bashkëpunimi politik dhe ekonomik i Shqipërisë dhe Kosovës

Publikuar më: 28/11/2022, ora 14:20

Analisti Ben Andoni foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN për takimin e dy Kuvendeve me rastin e 110-vjetorit të Pavarësisë.

Takimi i dy kuvendeve, bashkëpunimi politik dhe ekonomik i Shqipërisë dhe Kosovës

Publikuar më: 28/11/2022, ora 14:20

Analisti Ben Andoni foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN për takimin e dy Kuvendeve me rastin e 110-vjetorit të Pavarësisë.