Takimi i dytë i liderëve, Trump e cilëson një sukses, Kim: I kaluam problemet – A2

Takimi i dytë i liderëve, Trump e cilëson një sukses, Kim: I kaluam problemet

Takimi i dytë mes Donald Trump dhe Kim Jong-un do të jetë një sukses. Këtë e tha vetë kreu i Shtëpisë së Bardhë pas takimit të parë kokë më kokë më udhëheqësin autoritar në hotel Metropol të Hanoit.