Takimi i fundit Merkel-Macron: Bashkëpunimi do të vijojë deri në krijimin e qeverisë së re

Publikuar më: 17/9/2021, ora 14:03

Takimi i fundit Merkel-Macron: Bashkëpunimi do të vijojë deri në krijimin e qeverisë së re

Publikuar më: 17/9/2021, ora 14:03

Angela Merkel dhe Emanuel Macron zotohen të vijojnë bashkëpunimin deri në krijimin e qeverisë së re pas zgjedhjeve në Gjermani, ku kancelarja nuk kandidon. Ne takimin e tyre të fundit në nivel insitucional, dy udhëheqësit kërkuan një politikë të përbashkët mbrojtjeje për Afganistanin.

Takimi i fundit Merkel-Macron: Bashkëpunimi do të vijojë deri në krijimin e qeverisë së re

Publikuar më: 17/9/2021, ora 14:03

Angela Merkel dhe Emanuel Macron zotohen të vijojnë bashkëpunimin deri në krijimin e qeverisë së re pas zgjedhjeve në Gjermani, ku kancelarja nuk kandidon. Ne takimin e tyre të fundit në nivel insitucional, dy udhëheqësit kërkuan një politikë të përbashkët mbrojtjeje për Afganistanin.