Takimi i kryeministrave shqiptare, mesazhet gjatë krizës në veri të Kosovës

Publikuar më: 27/9/2021, ora 14:54

Takimi i kryeministrave shqiptare, mesazhet gjatë krizës në veri të Kosovës

Publikuar më: 27/9/2021, ora 14:54

Analisti Ben Andoni komenton vizitën e kryeministrit Edi Rama në Prishtinë, në situatën e tensionuar në kufirin midis Kosovës dhe Serbisë.