Takimi i Metës me Kim, analistët: Konfirmon preferencën e SHBA për ish-presidentin mes opozitës

Publikuar më: 26/9/2022, ora 17:33

Takimi i Metës me Kim, analistët: Konfirmon preferencën e SHBA për ish-presidentin mes opozitës

Publikuar më: 26/9/2022, ora 17:33

Pas përplasjeve në distancë që patën në prag të zgjedhjeve të 25 prillit, Yuri Kim dhe Ilir Meta me sa duket i kanë zbutur gjakrat mes tyre dhe kjo u vu re në vizitën që diplomatja amerikane i bëri kryetarit të Partisë së Lirisë në selinë e forcës politike që ai drejton. Mesazhin e këtij takimi, analistët Aristir Lumezi dhe Aleksandër Çipa e lexojnë në kënde të ndryshme.

Takimi i Metës me Kim, analistët: Konfirmon preferencën e SHBA për ish-presidentin mes opozitës

Publikuar më: 26/9/2022, ora 17:33

Pas përplasjeve në distancë që patën në prag të zgjedhjeve të 25 prillit, Yuri Kim dhe Ilir Meta me sa duket i kanë zbutur gjakrat mes tyre dhe kjo u vu re në vizitën që diplomatja amerikane i bëri kryetarit të Partisë së Lirisë në selinë e forcës politike që ai drejton. Mesazhin e këtij takimi, analistët Aristir Lumezi dhe Aleksandër Çipa e lexojnë në kënde të ndryshme.