“Takimi i sotëm nuk ishte normal”, Borrell: Kurti-Vuçiç dolën pa marrëveshje, por s’dorëzohemi

Publikuar më: 18/8/2022, ora 19:13

“Takimi i sotëm nuk ishte normal”, Borrell: Kurti-Vuçiç dolën pa marrëveshje, por s’dorëzohemi

Publikuar më: 18/8/2022, ora 19:13

“Takimi i sotëm nuk ishte normal dhe i rregullt”. Kështu iu referua përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Europian për Politikë të Jashtme, Josep Borrell, takimit të nivelit të lartë mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, dhe presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiç në Bruksel, duke konfirmuar ballafaqimin e vështirë. Zyrtari konfirmoi se biseda kryesore ishte për tensionet në veri të Kosovës lidhur me reciprocitetin për targat dhe letërnjoftimet, temë për të cilën nuk u arrit një marrëveshje mes palëve.

“Takimi i sotëm nuk ishte normal”, Borrell: Kurti-Vuçiç dolën pa marrëveshje, por s’dorëzohemi

Publikuar më: 18/8/2022, ora 19:13

“Takimi i sotëm nuk ishte normal dhe i rregullt”. Kështu iu referua përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Europian për Politikë të Jashtme, Josep Borrell, takimit të nivelit të lartë mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, dhe presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiç në Bruksel, duke konfirmuar ballafaqimin e vështirë. Zyrtari konfirmoi se biseda kryesore ishte për tensionet në veri të Kosovës lidhur me reciprocitetin për targat dhe letërnjoftimet, temë për të cilën nuk u arrit një marrëveshje mes palëve.