“Takimi Kurti-Vuçiç ishte kronikë e një dështimi të paralajmëruar”

Publikuar më: 18/9/2023, ora 23:34

“Takimi Kurti-Vuçiç ishte kronikë e një dështimi të paralajmëruar”

Publikuar më: 18/9/2023, ora 23:34

Eksperti i marrëdhënieve ndërkombëtare, Akri Çipa, komentoi në “Ditarin” e orës 23:00 takimin mes kryeministrit të Kosovës dhe Presidentit serb.

“Takimi Kurti-Vuçiç ishte kronikë e një dështimi të paralajmëruar”

Publikuar më: 18/9/2023, ora 23:34

Eksperti i marrëdhënieve ndërkombëtare, Akri Çipa, komentoi në “Ditarin” e orës 23:00 takimin mes kryeministrit të Kosovës dhe Presidentit serb.