Takimi me arsimtarët, Berisha: Arsimi në krizë, po mbyllen shkollat për të hapur burgjet

Publikuar më: 17/8/2022, ora 18:48

Takimi me arsimtarët, Berisha: Arsimi në krizë, po mbyllen shkollat për të hapur burgjet

Publikuar më: 17/8/2022, ora 18:48

Gjatë një takimi me mësues dhe ekspertë të arsimit, kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ngriti shqetësimin e krizës në arsim, që sipas tij po reflektohet në uljen e numri të nxënësve në shkolla në vitet e fundit.

Takimi me arsimtarët, Berisha: Arsimi në krizë, po mbyllen shkollat për të hapur burgjet

Publikuar më: 17/8/2022, ora 18:48

Gjatë një takimi me mësues dhe ekspertë të arsimit, kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ngriti shqetësimin e krizës në arsim, që sipas tij po reflektohet në uljen e numri të nxënësve në shkolla në vitet e fundit.