Takimi me Xi Jinping, Putin: Plani kinez i paqes, bazë e mirë për fundin e luftës

Publikuar më: 22/3/2023, ora 12:35

Takimi me Xi Jinping, Putin: Plani kinez i paqes, bazë e mirë për fundin e luftës

Publikuar më: 22/3/2023, ora 12:35

Plani i paqes i propozuar nga Kina mund të përdoret si bazë për t’i dhënë fund luftës në Ukrainë. Këtë e tha presidenti Vladimir Putin pas bisedimeve të zhvilluara me homologun kinez Xi Jinping ditën e martë në Moskë, lidhur me konfliktin dhe marrëdhëniet mes dy vendeve

Takimi me Xi Jinping, Putin: Plani kinez i paqes, bazë e mirë për fundin e luftës

Publikuar më: 22/3/2023, ora 12:35

Plani i paqes i propozuar nga Kina mund të përdoret si bazë për t’i dhënë fund luftës në Ukrainë. Këtë e tha presidenti Vladimir Putin pas bisedimeve të zhvilluara me homologun kinez Xi Jinping ditën e martë në Moskë, lidhur me konfliktin dhe marrëdhëniet mes dy vendeve