Takimi në Bruksel, qeveria e Kosovës: Targat dhe letërnjoftimet, temë e mbyllur

Publikuar më: 7/8/2022, ora 20:42

Takimi në Bruksel, qeveria e Kosovës: Targat dhe letërnjoftimet, temë e mbyllur

Publikuar më: 7/8/2022, ora 20:42

Në takimin e nivelit të lartë që mbahet në Bruksel me 18 Gusht, qeveria e Kosovës nuk do të diskutojë për targat dhe letërnjoftimet, duke i konsideruar marrëveshje të mbyllura me Serbinë. Zëvendësministri për Punë të Jashtme, Kreshnik Ahmeti thotë se fokusi do të jetë njohja reciproke. Ai dënoi vijimin e fushatave dezinformuese nga ana e Serbisë, deri në tërheqje të vendeve të caktuara nga njohja e pavarësisë.

Takimi në Bruksel, qeveria e Kosovës: Targat dhe letërnjoftimet, temë e mbyllur

Publikuar më: 7/8/2022, ora 20:42

Në takimin e nivelit të lartë që mbahet në Bruksel me 18 Gusht, qeveria e Kosovës nuk do të diskutojë për targat dhe letërnjoftimet, duke i konsideruar marrëveshje të mbyllura me Serbinë. Zëvendësministri për Punë të Jashtme, Kreshnik Ahmeti thotë se fokusi do të jetë njohja reciproke. Ai dënoi vijimin e fushatave dezinformuese nga ana e Serbisë, deri në tërheqje të vendeve të caktuara nga njohja e pavarësisë.