Takimi në OKB, Xhaçka: Më shumë njerëz po shkojnë drejt varfërisë, kriza kërcënim

Publikuar më: 19/5/2022, ora 13:30

Takimi në OKB, Xhaçka: Më shumë njerëz po shkojnë drejt varfërisë, kriza kërcënim

Publikuar më: 19/5/2022, ora 13:30

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka, mori pjesë në takimin e nivelit të lartë “Thirrje për Veprim Global për Sigurinë Ushqimore”, në OKB, me ftes ëtë Sekretarit amerikan të Shtetit, Antony Blinken, ku foli mbi rrezikun ushqimor të shkaktuar dhe nga lufta në Ukrainë.

Takimi në OKB, Xhaçka: Më shumë njerëz po shkojnë drejt varfërisë, kriza kërcënim

Publikuar më: 19/5/2022, ora 13:30

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka, mori pjesë në takimin e nivelit të lartë “Thirrje për Veprim Global për Sigurinë Ushqimore”, në OKB, me ftes ëtë Sekretarit amerikan të Shtetit, Antony Blinken, ku foli mbi rrezikun ushqimor të shkaktuar dhe nga lufta në Ukrainë.