Takimi në Tiranë, Rama dhe Kurti nuk i fshehin dot tensionet

Profesor Asc. Dr., Enver Bytyçin, studiues i çështjeve të Kosovës, i ftuar në Ditarin e orës 19:00 në A2, komenton mbi vizitën e Albin Kurtit në Tiranë, si Kryeministër i Kosovës.