Takimi për bashkimin e opozitës, Berisha: Misioni më i vështirë në 32 vite

Publikuar më: 6/9/2023, ora 08:58

Takimi për bashkimin e opozitës, Berisha: Misioni më i vështirë në 32 vite

Publikuar më: 6/9/2023, ora 08:58

Sali Berisha ka përshëndetur takimin e deputetëve opozitarë dhe aleatëve, i thirrur nga Gazment Bardhi, me qëllimin që opozita të bashkërendojë qëndrimin e saj në parlament.

Takimi për bashkimin e opozitës, Berisha: Misioni më i vështirë në 32 vite

Publikuar më: 6/9/2023, ora 08:58

Sali Berisha ka përshëndetur takimin e deputetëve opozitarë dhe aleatëve, i thirrur nga Gazment Bardhi, me qëllimin që opozita të bashkërendojë qëndrimin e saj në parlament.