Takimi Rama-Kurti, Fana: Një vizitë e mirë, në momentin e duhur

Publikuar më: 28/9/2021, ora 09:24

Takimi Rama-Kurti, Fana: Një vizitë e mirë, në momentin e duhur

Publikuar më: 28/9/2021, ora 09:24

Valon Fana nga Kallxo.com tregon për përshtypjet kosovare ndaj vizitës së djeshme të kryeministrit shqiptar, në një moment të vështirë për situatën në kufi me Serbinë por edhe për vetë marrëdhëniet midis Tiranës dhe Prishtinës zyrtare.

Takimi Rama-Kurti, Fana: Një vizitë e mirë, në momentin e duhur

Publikuar më: 28/9/2021, ora 09:24

Valon Fana nga Kallxo.com tregon për përshtypjet kosovare ndaj vizitës së djeshme të kryeministrit shqiptar, në një moment të vështirë për situatën në kufi me Serbinë por edhe për vetë marrëdhëniet midis Tiranës dhe Prishtinës zyrtare.