Takimi Trump-Kim, Brexit dhe konflikti Indi-Pakistan; Bota në një javë – A2

Takimi Trump-Kim, Brexit dhe konflikti Indi-Pakistan; Bota në një javë

Në “Dita Jonë”, Rosalba Bejdo, producente e lajmeve nga bota në A2 CNN