Takohen ministrat e jashtëm të G7, Britania: Putin po turpëron veten, duhen më shumë sanksione

Publikuar më: 13/5/2022, ora 10:03

Takohen ministrat e jashtëm të G7, Britania: Putin po turpëron veten, duhen më shumë sanksione

Publikuar më: 13/5/2022, ora 10:03

Lufta në Ukrainë është në fokus të bisedimeve mes ministrave të jashtëm të vendeve të G7-s në Gjermani. Shefja e diplomacisë së Londrës Liz Truss kërkoi sanksione më të forta ndaj Rusisë, dhe tha se Putin po turpëron veten në skenën globale.

Takohen ministrat e jashtëm të G7, Britania: Putin po turpëron veten, duhen më shumë sanksione

Publikuar më: 13/5/2022, ora 10:03

Lufta në Ukrainë është në fokus të bisedimeve mes ministrave të jashtëm të vendeve të G7-s në Gjermani. Shefja e diplomacisë së Londrës Liz Truss kërkoi sanksione më të forta ndaj Rusisë, dhe tha se Putin po turpëron veten në skenën globale.