Takohen Putin dhe Vuçiç: Qëndrimi i Rusisë për Kosovën nuk ka ndryshuar

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:58

Takohen Putin dhe Vuçiç: Qëndrimi i Rusisë për Kosovën nuk ka ndryshuar

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:58

Takimi nisi me një përqafim. Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, i rezervoi një pritje të ngrohtë në rezidencën e tij luksoze në Soçi, homologut serb, Aleksandër Vuçiç. Përballë njëri-tjetrit diskutuan për një sërë çështjesh politike dhe ekonomike, përfshirë Kosovën. Megjithatë, qëndrimi rus për pavarësinë nuk ka ndryshuar.

Takohen Putin dhe Vuçiç: Qëndrimi i Rusisë për Kosovën nuk ka ndryshuar

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:58

Takimi nisi me një përqafim. Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, i rezervoi një pritje të ngrohtë në rezidencën e tij luksoze në Soçi, homologut serb, Aleksandër Vuçiç. Përballë njëri-tjetrit diskutuan për një sërë çështjesh politike dhe ekonomike, përfshirë Kosovën. Megjithatë, qëndrimi rus për pavarësinë nuk ka ndryshuar.