Taksa dhe dialogu Prishtinë-Beograd, të pakënaqur SHBA dhe opozita në Kosovë

Besart Kadia jep opinionin e tij në “Ditari” në A2 në lidhje me taksën e hequr pjesërisht nga kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.