Taksa e pronës, sa do të paguajnë familjet dhe bizneset?

Edhe pse ligjërisht taksa e pronës e përllogaritur me formulën e re, mbi vlerën e tregut ka hyrë në fuqi nga 1 prilli 2018, në një pjesë të mirë të bashkive ajo ende nuk ka filluar të mblidhet. I ftuar në A2 Business, për këtë temë, Agron Haxhimali, Drejtor Ekzekutiv i Shoqatës Së Bashkive.