Taksa për kompanitë energjetike, Guterres: E pamoralshme, arkëtime rekord ndërsa njerëzit vuajnë

Publikuar më: 4/8/2022, ora 16:50

Taksa për kompanitë energjetike, Guterres: E pamoralshme, arkëtime rekord ndërsa njerëzit vuajnë

Publikuar më: 4/8/2022, ora 16:50

Sekretari i Përgjithshëm i OKB, Antonio Guterres kërkon që kompanitë e gazit dhe naftës të përballen me taksa të veçanta. Komentet e tij, vijnë ndërsa çmimet në rritje të energjisë të nxitura nga lufta në Ukrainë, kanë rritur ndjeshëm përfitimet e industrisë.

Taksa për kompanitë energjetike, Guterres: E pamoralshme, arkëtime rekord ndërsa njerëzit vuajnë

Publikuar më: 4/8/2022, ora 16:50

Sekretari i Përgjithshëm i OKB, Antonio Guterres kërkon që kompanitë e gazit dhe naftës të përballen me taksa të veçanta. Komentet e tij, vijnë ndërsa çmimet në rritje të energjisë të nxitura nga lufta në Ukrainë, kanë rritur ndjeshëm përfitimet e industrisë.