Taksat dhe biznesi, profesionistët e lirë në shënjestër, do të tatohen 23%

Publikuar më: 2/6/2022, ora 08:56

Taksat dhe biznesi, profesionistët e lirë në shënjestër, do të tatohen 23%

Publikuar më: 2/6/2022, ora 08:56

I ftuar në Dita Jonë ishte ekonomisti Fjordi Përnaska.