Taksat dhe pagat, ekspertët: Ndryshime elektorale, duhen politika afatgjata

Për ekspertët e ekonomisë, Adrian Civici dhe Selami Xhepa, ndryshimet e fundit në heqje taksash dhe rritje pagash janë tërësisht elektorale. Në këto kushte, ato rrezikojnë shëndetin e financave publike, ndaj është e nevojshme të përgatitet një plan politikash afatgjata, që nuk preket nga ciklet zgjedhore.