Taksat dhe tatimet e reja, kë do të favorizojë buxheti 2020?

Rreth pasdites së të mërkurës ka përfunduar mbledhja e qeverisë, që nisi që në orët e paradites. Në rendin e ditës ishte parashikuar të kalonin dy draftet më të rëndësishëm të financave publike: buxheti 2020 dhe paketa fiskale që e shoqëron.