Taksat e reja, ndryshimet qe do të zbatohen vitin e ardhshëm

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 16:27

Taksat e reja, ndryshimet qe do të zbatohen vitin e ardhshëm

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 16:27

Ministrja e Financave prezantoi në Komisionin e Ekonomisë paketën e re fiskale të vitit 2022. Në të parashikohet lehtësimi i taksimit të pagave, por edhe heqja e disa lehtësive fiskale, të kërkuara nga FMN. Pikërisht te këto përjashtime dhe mbi ndikimin e tyre te bizneset dhe qytetarët u përqendruan edhe debatet në komision. Producentja ekzekutive për Biznesin në A2 CNN, Aurora Sulçe, shpjegon çfarë efekti do të kenë këto ndryshime në ekonominë vendase.

Taksat e reja, ndryshimet qe do të zbatohen vitin e ardhshëm

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 16:27

Ministrja e Financave prezantoi në Komisionin e Ekonomisë paketën e re fiskale të vitit 2022. Në të parashikohet lehtësimi i taksimit të pagave, por edhe heqja e disa lehtësive fiskale, të kërkuara nga FMN. Pikërisht te këto përjashtime dhe mbi ndikimin e tyre te bizneset dhe qytetarët u përqendruan edhe debatet në komision. Producentja ekzekutive për Biznesin në A2 CNN, Aurora Sulçe, shpjegon çfarë efekti do të kenë këto ndryshime në ekonominë vendase.