Talenti nga Nigeria që adhuron Shqipërinë: Dua të bëhem si Mbappe

Publikuar më: 8/9/2022, ora 15:55

Talenti nga Nigeria që adhuron Shqipërinë: Dua të bëhem si Mbappe

Publikuar më: 8/9/2022, ora 15:55

Te fushat sportive të kompleksit “Skënder Halili”, aty ku qindra fëmijë stërviten me ëndrrën që një ditë të luajnë me skuadrën e parë të Tiranës, takojmë edhe Isak Alechenu. Ai është një djalosh nga Nigeria, i cili e adhuron Shqipërinë dhe Tiranën. Ëndrra dhe objektivi i tij është një dhe i vetëm, të luajë një ditë me fanellën bardheblu dhe pse jo të përfaqësojë kombëtaren shqiptare në kompeticionet ndërkombëtare. Dëshira e tij është të plotësojë ëndrrën e të atit, Abraham, atë që ai nuk bëri dot. Deri më të tani është në rrugën e duhur për të përfaqësuar një ditë dhe skuadrën shqiptare në kompeticionet ndërkombëtare.

Talenti nga Nigeria që adhuron Shqipërinë: Dua të bëhem si Mbappe

Publikuar më: 8/9/2022, ora 15:55

Te fushat sportive të kompleksit “Skënder Halili”, aty ku qindra fëmijë stërviten me ëndrrën që një ditë të luajnë me skuadrën e parë të Tiranës, takojmë edhe Isak Alechenu. Ai është një djalosh nga Nigeria, i cili e adhuron Shqipërinë dhe Tiranën. Ëndrra dhe objektivi i tij është një dhe i vetëm, të luajë një ditë me fanellën bardheblu dhe pse jo të përfaqësojë kombëtaren shqiptare në kompeticionet ndërkombëtare. Dëshira e tij është të plotësojë ëndrrën e të atit, Abraham, atë që ai nuk bëri dot. Deri më të tani është në rrugën e duhur për të përfaqësuar një ditë dhe skuadrën shqiptare në kompeticionet ndërkombëtare.