Tango dhe folku argjentinas mbërrijnë në Shqipëri

Publikuar më: 6/6/2019, ora 18:46

Tango dhe folku argjentinas mbërrijnë në Shqipëri

Publikuar më: 6/6/2019, ora 18:46

“Open Festival on Tour”, nis rrugëtimin. Këtë vit për herë të parë në Shqipëri kanë mbërritur 10 artistë nga Argjentina për të rrugëtuar me folklorin e tyre, por edhe me magjinë e tangos, në kulturën shqiptare.

Tango dhe folku argjentinas mbërrijnë në Shqipëri

Publikuar më: 6/6/2019, ora 18:46

“Open Festival on Tour”, nis rrugëtimin. Këtë vit për herë të parë në Shqipëri kanë mbërritur 10 artistë nga Argjentina për të rrugëtuar me folklorin e tyre, por edhe me magjinë e tangos, në kulturën shqiptare.