Tarifa: Biden është presidenti i SHBA, qëndrimi i Trump absurd, ajo që ndodhi ishte aksident demokratik

Ish-ambasadori shqiptar në SHBA, profesor Fatos Tarifa, komenton ngjarjet dramatike të ditës së djeshme në Uashington, si dhe pasojat në politikën ndërkombëtare me zgjedhjen e demokratit Joe Biden si president.