Tarifë e re për karburantet, çmimi rritet me 20 lekë

Çmimi i karburanteve në vend do të shtrenjtohet. Një projektligj i ri i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë parashikon krijimin e një Agjencie Shtetërore për mbajtjen e rezervave të karburanteve. Për financimin e kësaj shoqërie, kompanitë e naftës do të paguajnë një tarifë shtesë, të cilën Shoqata e Hidrokarbureve llogarit se do të rrisë çmimin me 20 lekë.

Shkarkoni aplikacionin e A2