Tarifim me dy fasha, kush konsumon më shumë se 7,600 lekë energji, paguan 4-fish më tepër

Publikuar më: 8/9/2022, ora 12:44

Tarifim me dy fasha, kush konsumon më shumë se 7,600 lekë energji, paguan 4-fish më tepër

Publikuar më: 8/9/2022, ora 12:44

Të gjithë ata që normalisht në dimër shpenzojnë më shumë se 800 kilovatorë energji, që i korrespondon një fature prej 7,600 lekësh në muaj, do ta paguajnë energjinë shtesë shumë më shtrenjtë. Ministrja e energjisë dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku ka sqaruar se çdo kilovat mbi këtë fashë do të paguhet me çmimin e tregut. Ajo bëri të ditur se çmimi i energjisë do të rritet në 42 lekë k çmimi i sotshëm i tregut.

Tarifim me dy fasha, kush konsumon më shumë se 7,600 lekë energji, paguan 4-fish më tepër

Publikuar më: 8/9/2022, ora 12:44

Të gjithë ata që normalisht në dimër shpenzojnë më shumë se 800 kilovatorë energji, që i korrespondon një fature prej 7,600 lekësh në muaj, do ta paguajnë energjinë shtesë shumë më shtrenjtë. Ministrja e energjisë dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku ka sqaruar se çdo kilovat mbi këtë fashë do të paguhet me çmimin e tregut. Ajo bëri të ditur se çmimi i energjisë do të rritet në 42 lekë k çmimi i sotshëm i tregut.